Upptäck LÈMME: Stickade plagg i Världsklass

Upptäck LÈMME: Stickade plagg i Världsklass

Vi är stolta över att presentera ett nytt kvalitetsvarumärke på stella-zoe.com – LÈMME. Detta italienska märke är synonymt med enastående hantverk och tidlös kvalitet, och varje plagg från LÈMME bär med sig en arv av italiensk stickkonst som sträcker sig över två århundraden.

Italiens Stolthet – Kvalitet som Varar

När italienare bestämmer sig för att skapa ett stickat plagg, förväntar de sig att det ska hålla i decennier, om inte en livstid. Hos LÈMME är detta mer än bara en ambition – det är ett löfte. Varje del av deras tillverkningsprocess är noggrant utformad för att säkerställa att endast det bästa går in i varje steg, från valet av de finaste fibrerna till det skickliga arbetet hos de mest erfarna stickarna.

De Finaste Fibrerna

Resan för varje LÈMME-plagg börjar med urvalet av de allra finaste fibrerna. LÈMME förlitar sig på ledande garnproducenter som **Zegna & Baruffa Lane Borgosesia**, mästare inom sitt hantverk. Beläget i hjärtat av Valdilana (Biella), följer Zegna & Baruffa Lane Borgosesia de högsta kvalitetsstandarderna genom hela produktionsprocessen, med början i urvalet av fibrer.

De Bästa Spinnerierna

Efter att fibrerna har valts ut, är nästa steg att spinna dem till garn. Zegna & Baruffa Lane Borgosesias klassiska kammade garn är resultatet av en helt italiensk process, stolt utförd vid det historiska spinneriet i Borgosesia. Genom en princip om vertikal integration, hanteras varje fas av produktionsprocessen med största noggrannhet och professionalism.

De Mest Erfarna Stickarna

Italien är hem för de mest erfarna stickarna, och LÈMME:s produktion är belägen i Toscana, en region känd för sin långa sticktradition. I staden Prato har stickning blivit en färdighet som gått i arv från generation till generation, något stickarna själva är mycket stolta över. Deras enastående erfarenhet och hantverksskicklighet är oöverträffade och representerar det bästa av italiensk hantverkstradition.

Tack vare decennier av förfinat hantverk använder LÈMME:s stickare antika tekniker som skiljer sig markant från snabbmodets tillverkare. Till exempel är deras stickningar mycket tätare, vilket säkerställer en överlägsen hållbarhet över tid. En lös stickning tappar snabbt sin form, men ett LÈMME-plagg är gjort för att stå emot tidens tand.

En Investeringsvärd Garderob

När du investerar i ett plagg från LÈMME, investerar du inte bara i ett klädesplagg, utan i ett stycke italiensk kultur och historia. Varje plagg är en hyllning till den tidlösa italienska sticktraditionen, skapad med omsorg och hängivenhet av några av världens mest skickliga hantverkare.

Utforska vårt urval av LÈMME-produkter på stella-zoe.com och upplev skillnaden som äkta italienskt hantverk kan göra i din garderob.