Komplimanger för min hy

Komplimanger för min hy

Det är inte fint att skryta, heter det. Men när man funnit en bra rutin för sin åldrande hy (jag är 38 år) så tycker jag man ska dela med sig av sina knep! :)

Jag får nämligen ofta höra att folk tror jag använder botox(!) Och att jag har så fin hy… Jag kan säga att det är något jag jobbar för! Och dessa komplimanger känns som ett kvitto på att min rutin fungerar :) Det må vara en dyr rutin men å andra sidan så (peppar peppar ta i trä) slipper jag betala tusentals kronor för botox!

Min hudvårsrutin tar längre tid än min sminkning(!)

Så låt oss börja med att konstatera att ju äldre vi blir ju mer fokus behöver vi lägga på hudvård och faktiskt mindre och mindre tid på smink. Less is more när vi blir äldre, för mycket smink gör snarare att man ser äldre ut.

Basic:

Jag har investerat i 2 dyrgripar:

1. Dr Dennis Gross, Drx Spectralite Faceware

2. NuFace, Facial Toning Device Kit

1. Led-masken från Dr Dennis Gross jobbar kraftfullt för anti-age med tre olika våglängder av rött ljus, infrarött ljus och blått ljus som motverkar akne. Den används 3 minuter per dag och är FDA-godkänd. 

2. Min mini NuFace jobbar med lågfrekvent mikroström som ger ett ”naturligt mini-lyft” och jämnar ut huden på bara 5 minuter. Genom att stimulera ansiktets och halsens muskler ger Mini huden ny spänst samt minimerar linjer och rynkor. Mini ger en snabb effekt men resultat blir långvarigt vid regelbunden användning. Den är även idealisk före makeup. Måste dock användas tillsammans med deras strömledande Hydrating Aqua Gel.

Morgonrutin

Först tar jag en pump av TAHNYC Gentle Everday Cleanser. Sprayar huden med Rose Water från Rosenserien. Sedan kör jag alltid Nuface mini i 3-6 minuter varpå jag alltid låter gelen vara kvar och går direkt över till hudvård. Jag blandar en fuktkräm med några droppar olja. Mina favoriter just nu är: Timeless Rose Moisturiser från Odylique som jag blandar med Restore från TAHNYC 🖤 Glowet jag får är så magiskt! Och på riktigt så känner jag mig otroligt fin efter denna rutin, behöver inte ens smink för att känna mig fin och fräsch! 

Kvällsrutin

På kvällen tvättar jag ansiktet med Everday Cleanser, TAHNYC. Sprayar med rosenvatten från Rosenserien och om jag hinner kör jag LED-masken. Sedan smörjer jag hela ansiktet med Rose Cream, även denna från Rosenserien. Denna Anti-age verkande ansiktskräm är rik i konsistensen, nästan som en ansiktsmask. Jag blir lite vit först innan den sjunker in men den här krämen ger underbart resultat! Jag älskar den!

Peeling & Djuprengöring 

Som kompliment till min dagliga hudvård använder jag peeling och en djuprengörande ansiktsmask från Rosenserien, vid behov eller 1-2 ggr per vecka. Dessa två produkter är amazing! När man är 38 år har man ju provat en del produkter men dessa är nog ärligt talat mina all-time favoriter!

Hoppas ni får inspiration av dessa tips! Detta är genuint en hudvårdsrutin som ger så otroligt bra resultat! Mina rynkor har verkligen minimerats och jag känner mig strålande, tror det är mixen av att aktivera huden och öka blodcirkulationen med mikroström plus ösa på med fukt och oljor. Samt givetvis att det är milda naturliga ingredienser som verkligen matar huden med fukt och näring.

obs! Inlägget är ej sponsrat.

Bästa hälsningar Sofie!