Nyhet: Ansiktsmasker från Antipodes – Välj den som passar din hudtyp!

Nyhet: Ansiktsmasker från Antipodes – Välj den som passar din hudtyp!

Upptäck Antipodes Ansiktsmasker – Välj Rätt för Din Hudtyp!

Vi på Stella-Zoe är stolta över att presentera de senaste ansiktsmaskerna från Antipodes, ett varumärke känt för sina naturliga ingredienser och vetenskapligt bevisade resultat. Oavsett om din hud är känslig, torr, eller om du vill ha mer lyster, har vi masken för dig. Här är en guide för att välja rätt produkt för din hud!

1. Aura Manuka Honey Mask – För Torr och Undernärd Hud

Denna lyxiga, krämiga mask med vild manukahonung ger en omedelbar fuktboost. Manukahonung, känd för sina antibakteriella egenskaper, hjälper till att återställa hudens fuktbalans och ge en ungdomlig lyster. Vinanza® Grape bidrar med en hög nivå av antioxidanter, och tillsammans med pohutukawa-bloomen arbetar masken för att föryngra huden.

  • Hudtyp: Alla hudtyper, särskilt torr och undernärd.
  • Doft: Vanilj och mandarin.
  • Textur och känsla: Lätt kräm som ger långvarig återfukting.

2. Flora Probiotic Skin-Rescue Hyaluronic Mask – För Irriterad, Stressad och Känslig Hud

Perfekt för dig som har känslig och/eller irriterad hud. Denna mask använder Kalibiome Sensitive-probiotika, kliniskt bevisad att minska rodnad med 15% på 72 timmar och öka hudens fukt med 20%. Probiotika återställer balansen i hudens ekosystem, medan hyaluronsyra ger omedelbar fukt och lindring.

  • Hudtyp: Alla, särskilt känslig och irriterad, rodnande och stressad hud.
  • Doft: Ros och lavendel.
  • Textur och känsla: Lätt kräm som svalkar och lugnar huden.

3. Halo Skin-Brightening Facial Mud Mask – För Oljig och Trött Hud

Denna lermask använder geotermisk lera från Nya Zeeland för att detoxa huden och ta bort överflödig olja. Vinanza® Grape & Kiwi hjälper till att minska pigmentering och rodnad, medan peony-extrakt bidrar till en klarare och jämnare hudton.

  • Hudtyp: Alla, särskilt blandhy och fet hy som känns oren.
  • Doft: Vanilj, hallon och mysk.
  • Textur: Rik lera som lämnar huden mjuk när den sköljs av.

    Varför Välja Antipodes?

    Antipodes använder vetenskapligt bevisade ingredienser, som vinanza® grape och kalibiome-probiotika, vilket gör deras produkter effektiva för att behandla specifika hudproblem samtidigt som de är skonsamma för huden. Med ett fokus på hållbarhet och naturliga ingredienser är dessa masker ett perfekt val för dig som värderar clean beauty.

    Just nu erbjuder vi 10% rabatt på alla nyheter! Utforska vårt Antipodes-sortiment och unna dig lyxen av effektiv och naturlig hudvård hemma.


    Besök Stella-Zoe.com idag och ge din hud den omsorg den förtjänar!

    Källa: antipodesnature.com