Mama Glow A+C= SANT

Mama Glow A+C= SANT

Måste bara visa er mitt glow! Dock bättre i verkligheten (hehe, jo det är faktiskt sant! :p) än på bild och ibland måste man faktiskt få vara riktigt nöjd och lite braggig, även om det är rakt emot jante. Dock är min, enligt mig, glowiga hy inget hokuspokus. Det är resultatet av bra och kvalitativ hudvård! För är det en sak jag är noga med så är det innehåll, både i vad vi här hemma stoppar i oss och i det jag använder på min och barnens hud. 

Därför är det ingen slump vilka artiklar och varumärken vi säljer på stella-zoe.com!

Inget annat än resultatinriktade produkter från varumärken med kvalitativa och rena ingredienser har jag valt till stella&zoe. 

Min glow kommer från bra rengöring (TAHNYC), regelbunden peeling (Rosenserien), A-vitamin (Noir 0,5% retinol, TAHNYC) och dagtid C-vitamin från Rosenserien följt sv Avocado 24-hour cream från Odylique. Sedan rekommenderas alltid solkräm dagtid men jag har inte funnit något favorit där ännu.

Lite kort om mig och min hy: Jag är 38 år, använder inte botox och går dessvärre aldrig på ansiktsbehandlingar. Får se om jag unnar mig själv det här så småningom om. Men som tvåbarnsmamma som bor en bit från storstan hinna sånt inte med. Med bra hudvård och hemma verktyg kommer man långt, enigt mig! 
Sedan ska man inte förakta bacis saker som att dricka bra med vatten, försöka få sitt dagsbehov av sömn, vitaminer och mineraler. Skönhet kommer inifrån som det heter och det ligger mycket i det, har jag insett med åldern.

Övrigt om min hy så har jag normal till bland hy. Lite pigmenteringar och fräknar samt lite skrattrynkor mm här och där.