Image Credit: @rayan.xasan

Njut av helgen och bli pepp på livet!

Helger är den perfekta tiden för återhämtning och att ge sig själv den kärlek man förtjänar. Oavsett om du vill koppla av hemma eller planerar en lugn dag ute på stan, är detta din guide för en välmående och stilren helg. Med vår lista på produkter kan du lyfta din helg till en ny nivå – från avkoppling till att känna dig självsäker och strålande.

1. Skapa den perfekta hemmaspadagen
Börja din helg med en avkopplande spa-dag hemma. För visst går det att skapa "hemmasspa" och fantastiska "skönhetsritualer hemma", och vi har de perfekta produkterna för att ge dig den där extra lyxiga känslan.

Lyxig och resultatinriktad Hudvård med TAHNYC och Rosenserien
Vår rekommenderade hudvårdsrutin börjar med att använda TAHNYC’s Ansiktsrengöring för en skonsam, naturlig rengöring. Följ upp med Rosenseriens C-vitamin serum, som reducerar fina linjer och ger dig en strålande hud. Avsluta med TAHNYC’s Pure Restoring Molecular Moisturizer, som återfuktar på djupet och ger huden en vacker lyster.

Tips: För att få ut bästa resultatet av din hudvård, var noggrann med att använda produkterna konsekvent, särskilt om du använder C-vitamin och Retinol. Det är en investering för din hud som ger långsiktiga resultat.

2. Avslappning med Aromaterapi från Wild Planet Aromatherapy
Medan du låter dina hudvårdsprodukter verka, skapa en lugnande atmosfär med hjälp av aromaterapi. Wild Planet Aromatherapy erbjuder eteriska oljor och doftljus som hjälper dig slappna av. Tänd ljuset Coccon från deras kollektion och låt doften av lavendel och bergamott omfamna ditt hem. Många mår bra av "lugnande dofter" och att lära sig "hur man stressar ner hemma", och aromaterapi är väldigt avkopplande.

3.  Helgens mest användbara och sköna plagg kommer från Believe Athletics
Efter en stunds avkoppling, varför inte klä dig bekvämt och snyggt för resten av helgen? Believe Athletics har allt från yogakläder till eleganta och bekväma vardagsplagg som du kan bära både hemma och ute. Vare sig du tränar yoga eller går på en lugn promenad, kan du känna dig både bekväm och trendig.

Tips för helgens stil: Kombinera deras mjuka leggings med en skön tröja för en avslappnad, men stilren look. Många söker på "bekväma kläder för hemma" eller "yogakläder", och Believe Athletics har precis det du behöver.

4. Inspireras och sätt dina intentioner för veckan med LSW London
En bra helg handlar inte bara om avkoppling utan också om att reflektera och planera framåt. Ta fram LSW London's Mind Cards eller deras Gratitude Journal och skriv ner dina tankar och mål för den kommande veckan. Att skriva dagbok eller praktisera tacksamhet har blivit allt mer populärt, och det är ett utmärkt sätt att sätta positiva intentioner inför måndagen.

5. Avsluta med stil
Om du planerar att lämna hemmet och träffa vänner på en mysig fika eller bara ta en promenad, gör det i stil. Stella-Zoe erbjuder unika och hållbara modeaccessoarer som lyfter vilken outfit som helst. Hitta fantastiska sidenscrunchies från SYLKI eller smycken från Agapée Studio Jewellery för att ge din look det där lilla extra.

Vi önskar dig en fantastisk helg med välmående och stil! 

Besök vår hemsida och upptäck hela vårt utbud av hållbart mode och skönhet.

Välkommen till Stella-Zoe, din destination för välmående och hållbar lyx!