The Scandinavian classic girl 2024

The Scandinavian classic girl 2024

Hösttrender 2024: Skandinaviskt Mode 

Skandinaviskt mode är känt för sin minimalistiska elegans och praktiska stil – perfekta för dig som älskar kvalitet och stil utan att behöva kompromissa med komfort. Här kommer mina favoriter bland trenderna du inte vill missa i år!

1. Slouchy Knee-High Boots
Dessa knähöga stövlar ger en avslappnad, men ändå elegant känsla till alla höstoutfits. Kombinera dem med en stickad klänning eller jeans för en cool vardagslook.

2. Pops of Red
Rött är höstens färg! Lägg till ett rött plagg eller accessoar i din outfit för att liva upp gråa dagar.

3. Avslappnad Skräddarsydd Stil
Oversized blazers och vida byxor är stora denna säsong. För en stilren look, satsa på plagg med en minimalistisk, välskuren siluett.

4. Suede är tillbaka
Suede-material har fått en ny renässans. Jackor och accessoarer i mocka ger en lyxig och sofistikerad touch till din höstgarderob.

5. Vida Jeans
Vida jeans är ett måste denna höst. Dessa bekväma och snygga byxor går att matcha med allt från sneakers till eleganta stövlar.

6. Pointed-Toe Shoes
Spetsiga skor, både platta och med klack, dominerar hösten 2024. Perfekt för att ge din outfit en elegant och modern touch.

6. Animal Print 
Animal prints, särskilt leopard, är en av de mest populära trenderna för hösten 2024. Leopardmönster har utvecklats till att bli mer sofistikerade och fungerar nu som en neutral bas snarare än en accent. Du kan lätt addera leopardmönstrade plagg till din garderob, från kjolar och blusar till accessoarer som väskor och skor. Den subtila elegansen i detta mönster gör det otroligt mångsidigt och trendigt 

Dessa stilar och gör din höst stilsäker och din garderob tidlös och därmed också mer hållbar. För mer modenyheter och trendtips, följ oss på Stella & Zoe.

Källor: Who What Wear, WhoWhatWear